Teknologjia Mjekësore Guangdong Kangshen

Kangshen Medical u krijua në 1999, Fokusuar në prodhimin e konceptit të gjelbër, të shëndetshëm dhe mjedisor - produkte miqësore dhe kushtojini vetes tregut, zhvillojnë dhe prodhojnë shtretër spitalorë dhe produkte të dhurimit.
Prodhimi kryesor i shtratit spital elektrik, Shtrati manual spitalor. Tabela OT, Barelë, Karrocë mjekësore, Dyshek, Shtrat foshnje, mbi tryezë shtrati, dollap pranë shtratit.

Teknologjia Mjekësore Guangdong Kangshen: Prodhuesi kryesor kinez i shtratit spitalor


Mobiljet në spitale dhe pajisjet moderne për spitalet janë të rëndësishme për tu kryer në kujdesin mjekësor. Ata ndihmojnë mjekët për të bërë procedurën themelore mjekësore me mirëqenien më ekstreme të pacientit, por përveç kësaj, pacientët ndjehen mirë gjatë vizitës së tyre në një klinikë urgjence ose procedurë mjekësore / postojnë një procedurë mjekësore.


Duke kërkuar për blerjen e shtretërve spitalorë? Teknologjia Mjekësore GuangDong Kangshen është këtu për ju!


GuangDong Kangshen Teknologjia Mjekësore po prodhon mobilje spitalore me cilësi më të mirë të prodhuara në Kinë. Si kinez i përgjegjshëm Prodhuesi i shtratit spitalor, ne prodhojmë shtretër duke mbajtur mirëqenien, komode për përdorime, dhe kapacitetet në krye të listës së përparësive.


Vështrime të pasura, planet shpikëse, dhe dobia janë tipare të mobiljeve tona të shërbimeve mjekësore. Përveç mobiljeve të rregullta të identifikuara drejtpërdrejt me pacientët dhe furnizuesit e shërbimeve mjekësore si:
1. Shtrati Icu 2. Shtrati infermieror 3. Shtrati i pacientit 4. Shtrati spital elektrik 5. Cranks shtratin e spitalit 6. Shtrati manual spitalor 7. Shtrati mjekësor


GuangDong Kangshen Teknologjia Mjekësore gjithashtu ofron mobilje të tjera të përdorura në klinikat e urgjencës si mobiljet klinike të zyrave, mobilje reparti, dhe mobilje për sallonet dhe sallat.


Standardi i Cilësisë


Nga dita e parë absolute e ndërtimit të kësaj organizate, ne ndjekim testimin e rëndë të cilësisë dhe trajtimin e vështirësive me zgjidhje të shkëlqyera për të përmbushur nevojat e klientit. Me grupin tonë me përvojë të mrekullueshme dhe të përkushtuar të zyrës së punës inovative, ne jemi duke prodhuar shtretër mjekësorë të besueshëm dhe të rehatshëm.


Ne jemi duke zbatuar standardet ndërkombëtare të cilësisë bazuar në normat dhe termat në prodhimin e Pajisjeve / Produkteve Mjekësore dhe Kirurgjikale.


Besnikëria e konsumatorit


Ne pranojmë që klienti ka nevojë për një artikull me cilësi të mirë, megjithatë përveç kësaj, ne zakonisht përqendrohemi në rritjen e marrëdhënieve të biznesit me rrugë të gjata duke furnizuar mobilje spitalore me cilësi të besueshme.


Kontrolloni disponueshmërinë e shtratit Spitalor përpara se të porosisni!

HULUMTIMI TANI